dimarts, 19 de març de 2013

M1LDENOU


Blog creat per treballadors i treballadores acomiadats pels #lladrEROs de #RTVV que impulsem la Plataforma de Treballadors i Treballadores acomiadats per l’ERO d’RTVV (si et vols adherir ho pots fer ací)
Comprovat que l’ERO a RTVV no ha sigut més que una depuració ideològica que ha pretés “netejar” la Radio i la Televisió valencianes de treballadors incòmodes amb el poder, posem en marxa una eina de comunicació que permeta estar informats del que realment ha passat i està passant a RTVV, de qui han sigut els culpables, de com han espoliat el capital econòmic i humà de la empresa de comunicació pública més important que hem tingut mai els valencians.
La salut del nostre poble passa per la recuperació de la nostra RTVV i aquest blog, i la plataforma de la qual n’és altaveu vol ser una eina més.
El blog està obert a la participació de tot aquell que senta l’RTVV com a pròpia, tant fa si està treballant en ella, si l’han despatxat o si, com a ciutadà, entén la necessitat d’una RTVV pública, en valencià i de qualitat.
Sigues benvingut a aquesta ta casa. Suscribim el vers de Martí i Pol, avui més que mai “Tot està per fer i tot és possible

http://mildenou.wordpress.com/qui-som/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada