dijous, 23 d’agost del 2012

EDICIONS DEL BULLENT ENS CONVIDA A UN ACTE LITERARI


A finals d'aquesta setmana se sabrà quina és l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa curta d'enguany, que convoca l'ajuntament de Castelló de la Ribera i que Edicions del Bullent publica.

Recordem que el termini per presentar obres va acabar el dia 20 de juny, que la dotació és de 2000 eur a més d'una escultura de metall realitzada per l’artista local Josep Alfonso i que el jurat d'enguany està format per Tobies Grimaltos, Rafael Estrada, Anna Moner, Urbà Lozano i Núria Sendra. S'han presentat 10 obres. Sembla que l'obra guanyadora podria estar entre una història tragicòmica de la postguerra i una altra on un  circ fa de fil conductor, a través de dècades, de diverses biografies d'un poble imaginari.
 

Si voleu acudir a l'acte de lliurament preneu nota: 

Data:
Dissabte, 25 d'agost de 2012. 
Hora: 23:00 h.
Lloc: Parc de l'estació de Castelló de la Ribera

En el mateix acte, a més del lliurament dels guardons del “LVII Certamen Literari Castellum Ripae”, dins del qual està el premi Soler i Estruch, també es donaran els premis del “XVII Concurs de Cartells de Festes Majors i de Moros i Cristians” i es farà la presentació de les festeres i festers del poble. Com a nota curiosa, explicarem que les festeres i festers i els premis literaris, tenen més punts d'unió dels que a primer colp d'ull podria semblar. Diu que en els seus inicis el guanyador del certament literari era l'encarregat d'escollir qui seria la reina de les festes d'entre un conjunt de candidates. Afortunadament, sobre els guanyadors actuals ja no pesa aquesta responsabilitat. És la sort la que, mitjançant un sorteig entre les candidates, farà aquest paper a Castelló.
 

Però tot això només ho sabem d'oïdes, ja que Edicions del Bullent només fa dues edicions que participem en el jurat i hem publicat tres obres guanyadores ben recomanables:
 

Humors agres
 , de Sico Fons
Efectes secundaris
 , de Jovi Lozano-Seser
El vol de les papallones
 , de Maurici Belmonte
La quarta està a punt per ser desvelada divendres. Si voleu acudir-hi, allà ens veurem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada