dissabte, 2 de febrer del 2013

Millorem l'ús del nostre llenguatge

Des de la publicació del llibre No penses en un elefant, de George Lakoff, cada vegada més, les persones s'estan fent sensibles a les paraules que utilitzen, ja que podem comportar connotacions negatives o positives que no són fàcils de detectar.

PersonesEn este taller anem a investigar una paraula d'ús comú en el llenguatge polític actual. Per mantindre la neutralitat de l'investigació, la paraula es farà saber en el taller. S'utilitzarà una dinàmica de grup per identificar les connotacions implícites i cercar noves paraules que tinguen altres connotacions més adequades als nostres propòsits. EL grup el dirigirà Carles Porcel, secretari de formació d'Els Verds EE i director de www.Capacitador.es.

Està obert a qualsevol persona, independentment de la seua orientació política.

El taller se celebrarà el dimarts 5 de febrer de 7:15 a 8:30 de la vesprada en la zona de Peris i Valero. Als inscrits se'ls enviarà l'adreça exacta. Es demana molta puntualitat.

Per a participar en el taller és imprescindible la inscripció prèvia i la confirmació de la plaça. Hi haurà un màxim de 14 persones. 

Per a inscriure's cal enviar un correu a eco@Capacitador.es i esperar confirmació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada