divendres, 10 d’agost del 2012

DIVENDRES NEGRE


Us recordem a tots i totes que hui, divendres 10 d'agost, en rebuig de les mesures del Govern de Mariano Rajoy, i del Govern de la Generalitat Valenciana, ens concentrarem de 10:00 a 10:30 hores, a la porta de tots els centres de treball de l'Administració de la Generalitat, i si és possible anirem amb vestits negres, o si és el cas amb braçalets o llaços, per a mostrar el nostre més rotund rebuig de la imparable actitud dels Governs, estatal i autonòmic.

Mesures que s'adopten cada divendres en el Consell de ministres o en el Ple del Consell i en les quals som l'ira dels nostres governants que ens tracten com empestats i culpables de tots els mals econòmics de l'estat i del nostre país. Tots i totes sabem, que els únics responsables dels desmans econòmics són ells, els que han saquejat les arques públiques en benefici partidista, subvencionant als seus amics, i que aquests al seu torn els ajuden a guanyar les eleccions polítiques. 

Estem farts/es que se'ns tracte de forma despòtica, i que se'ns humilie cada divendres mitjançant el BOE i el DOCV

Els/les empleats/des públics/ques de la Generalitat estem farts que se'ns tracte de forma despòtica, i que se'ns humilie cada divendres mitjançant el BOE i el DOCV, sacrificant les nostres escasses condicions de treball.

 Els sindicats presents en la Mesa General, UGT, CCOO, CSI-F i
INTERSINDICAL VALENCIANA us convoquem aquest divendres a la concentració, la qual es va a repetir tots els divendres del mes d'agost.
DEFENSA ELS TEUS DRETS!!

2 comentaris:

  1. Molt bé, moltes gràcies. Així ens ajudem. Agitació literària, política, lingüística... el que ara ens cal per no morir de fàstic.
    D.

    ResponElimina