dilluns, 7 de maig del 2012

ASSEMBLEA DE PERSONES NO AFILIADES A COMPROMÍS




 Em dirigisc a totes les perones interessades a participar i col∙laborar en Compromís. Fins al moment he estat representant amb caràcter provisional a totes les persones no afiliades a cap partit de Compromís en els òrgans de direcció a nivell de País Valencià i en la Comissió que va redactar les Normes d’organització.
El passat 31 de març les formacions polítiques que composen Compromís van aprovar definitivament donar un pas endavant en l’estructuració permanent de la nostra organització superant la fase de coalició amb la creació d’òrgans de direcció permanent que vagen més enllà del procés electoral i de la direcció dels grups institucionals a les Corts, Diputacions i Ajuntaments.
Un dels aspectes que contempla aquest acord és donar capacitat de participació i drets polítics a totes les persones que, sense pertànyer a cap partit polític dels constituents, volem treballar i participar en Compromís així com gaudir dels drets polítics en igualtat de condicions amb la resta de militants dels partits.
A València ciutat ja hem estat treballant des del començament en aquesta direcció i disposem d’òrgans de direcció on participem, a més de dos persones que ens englobem en Projecte Obert, una persona sense cap afiliació amb caràcter provisional. A més moltes persones s’han dirigit a Compromís amb la voluntat de col∙laborar amb nosaltres de forma organitzada.
Per tots estos motius anem a posar en marxa el procés i per això vos convoquem a una assemblea en el Micalet el proper dimecres, dia 9 de maig, a les 19:30 h.
Vos plantegem com a ordre del dia els punts següents:
1.    Situació política actual
2.    Informació sobre les persones no afiliades i les noves Normes de Compromís
3.    Escollir la persona que ens representarà en la Comissió Política de València
Ens agradaria molt contar amb la teua assistència

Signat: Joan Ribó

Nota: En la reunió es repartiran fulls d’adhesió per què totes i tots els que ho desitgeu us pugueu adherir a Compromís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada