dilluns, 6 de juny de 2011

DIJOUS DIA 9, PEL VALENCIÀ


US ESPEREM. DIJOUS DIA 9 A LES 19 H. A LA PLAÇA LA MARE DE DEU DE VALÈNCIA.
 
 
 
 
 
 

Companys i companyes dels centres educatius.
Són molts anys de treball, de dedicació, de rigor pedagògic. Molts anys comptant amb tu. Ara ens toca defensar junts el model d'escola de qualitat en valencià. Des d'Escola Valenciana us animem a participar en les mobilitzacions que la comunitat educativa i la societat en general preparem pels propers dies amb motiu del nou decret anunciat pel govern valencià que posa punt i final als programes d'ensenyament en valencià i immersió lingüística. A més, us convidem a fer-nos arribar les vostres propostes de mobilització als centres. De moment vos plantegem les següents accions:

- Assistència massiva a les Trobades d'Escoles en Valencià que se celebren dissabte a Ibi (l'Alcoià) i Relleu (la Marina Baixa)

- Lectura i adhesió al manifest de consens als centres educatius el proper dimarts 7 i dimecres 8 de juny. Enllaç ací
- Adhesió al document: "L'escola valenciana, un model per una educació plurilingüe", elaborat per la Unitat per l'Educació Multilingüe de la Universitat d'Alacant.

- Assistència a les concentracions convocades amb el lema "Sí al valencià" del proper dijous 9 de juny a València, Alacant i Castelló (adjuntem cartell per imprimir i fer difusió. Color i Blanc i negre)

- Fes-te voluntari de les mobilitzacions ací

Espai web Sí al valencià amb tota la informació disponible:

http://www.escolavalenciana.org/sialvalencia/

Moltes gràcies a tots i totes: Sí al valencià!
 
 
--------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada