dijous, 21 d’abril del 2011

OFENSIVA DE CERTA PREMSA CONTRA LES DONES



L'ofensiva dels que volen silenciar les dones maltractades —a les quals acusen de denuncies falses i de manipuladores— no para. Podem veure que al·legant "llibertat d'expresió" fan apologia de la violència masclista que enguany s'ha cobrat ja 20 víctimes, totes elles dones assassinades per les seues parelles o exparelles, homes. 
Des del feminisme no volem lluitar contra els homes, sinó contra el patriarcat que manté les desigualtats de gènere, brou de cultiu d'aquesta violència. Però els atacs no paren. Si fa pocs dies denunciàvem les declaracions de Sostres en EL MUNDO justificant l'assassinat d'una jove embarassada a mans de la seua parella, hui podem llegir en LA VERDAD DE MURCIA barbaritats que —com a mínim— són mentides i tenen un efecte negatiu a l'hora d'interposar denúncia les dones maltractades, ja que la campanya que estan portant individuus com el que signa la carta en qüestió, les fan sentir insegures i sense recolzament social. A més, fa apologia també de la violència cap a les dones. Vos deixe l'enllaç per tal que pugueu jutgar vosaltres. 


En el facebook s'ha fet una campanya per a enviar a aquest periòdic. Si voleu enviar també la vostra queixa, podeu copiar el correu i enviar-lo a les adreces que teniu més avall. Quantes més queixes, millor. A nivell personal o como organitzacions. També podeu escriure en el mur del diari:



Sr. director/a de La Verdad:

Hemos leído en su diario la carta "Sobre la violencia machista", escrita por Juan Antonio Pérez. En la misma se vierten una serie de argumentos, entendemos "justificativos", de la violencia ejercida hacia las mujeres por parte de algunos hombres. Se hace mención a denuncias falsas cuando el propio y nada sospechoso de feminismo, Consejo General del Poder Judicial sólo encontró 3 denuncias falsas por malos tratos en el primer semestre de 2010 de un total de 23.762 fallos.

Las denuncias de mujeres sobre agresiones sufridas ha disminuído y una de las causas que se ha apuntado son la campaña de descrédito sobre las mismas llevada a cabo por señores como el que escribe esa lamentable carta.

 Pedimos que su diario no sea un espacio donde se dé cobijo a manifestaciones de ese tipo y no legitime a quienes hacen apología de esa lacra social que en lo que va de año ya se ha cobrado la vida de 20 mujeres.

(Informació de l'Àrea de la Dona de la Intersindical Valenciana)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada