dimecres, 20 d’abril del 2011

HOMENATGE AL PROFESSOR LAPIEDRA

Ramon Lapiedra, expresident de Valencians pel Canvi i exrector de la Universitat de València, rebrà dimarts 3 de maig un homenatge a l’Aula Magna de l’edifici històric de la Nau. Els promotors, Germania-la gent amiga del BEA, amb la col·laboració del Fòrum de Debats de la Universitat i del Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), volen reconéixer la contribució acadèmica i cívica de Ramon Lapiedra.
L’acte, al qual s’ha sumat la plataforma cívica Valencians pel Canvi, entre altres organitzacions, començarà a les 19:30 hores.
L’homenatge té com a objectiu reconéixer la tasca de Lapiedra durant el temps que va exercir com a rector de la Universitat de València. D’acord amb els promotors de l’acte, va realitzar un important treball de valencianització i democratizació de la institució.
Aquest homenatge no sols s’explica pels seus anys com a rector: Ramon Lapiedra és considerat una referència cívica. Format en diverses universitats, és docent i investigador i ha obtingut nombrosos reconeixements, com ara l’honoris causa per la Universitat Jaume I de Castelló i la Medalla d’Or de la Universitat de València. A més, és membre del Consell Valencià de Cultura i de l’Institut d’Estudis Catalans.
L’acte comptarà amb les intervencions de l’actual rector, Esteban Morcillo; de l’anterior, Francisco Tomás; i del mateix Ramon Lapiedra, entre altres persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada