dimecres, 23 d’octubre del 2013

INFORMACIÓ DE LA RESPONSABLE DE L'ÀREA DE LA DONA DE LA INTERSINDICAL VALENCIANA

Demà 24 d'octubre a la manifestació d'Ensenyament les Coordinadores Feministes pel Dret a Decidir, de Castelló i de València, de les quals com sabeu forma part Intersindical Valenciana, eixiran contra la llei Wert i per exigir Educació Afectiu Sexual "Educació sexual per a decidir, anticonceptius per a no avortar i avortament lliure i segur per a no morir".

Castelló, punt de trobada en  Plaça Maria Agustina, 18.30 hores, anar de lila i amb el lema. 
València, punt de trobada, jardins de Sant Agustí, 18.30 hores, portar globus, pancartes,cartellets, etc. amb els lemes. 

Així mateix vos anticipe que el dia 28 d'octubre la Coordinadora de Valeǹcia ha convocat una concentració a la plaça de la Verge a les 19.30 hores. 

Per últim però no menys important: hui ha hagut un nou assassinat d'una dona al País Valencià a mans d'un altre delinqüent masclista, a Torremanzanas, Alacant. Estic fent el llistat comptant les víctimes d'enguany i vos assegure que són moltes més de les que diu el Ministeri. És molt forta la regressió que estem patint, a banda del tractament per part del govern, els mitjans de comunicació han tornat a parlar de crims passionals o de mortes, no d'assassinades ni de violència masclista. 

Per això continue dient que vos manifesteu en contra d'aquest terrorisme masclista. En les xarxes, en els vostres correus, en les concentracions. I recordeu que nosaltres estem tot l'any lluitant contra la violència masclista, tots els dies de l'any són 25 de novembre! 

MACU GIMENO (http://intersindical.org/dones)


#masclismemata
#terrorismemasclista 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada