dimarts, 29 d’octubre de 2013

Festa Compromís"Si no puc ballar, la vostra revolució no m'interessa".
Emma Goldman

En este país, per a molta gent, cada dia és més difícil alçar-se de matí. 
Despertar i saber que les hores que vindran seran un lluita contra les factures, contra l'atur, contra unes dificultats que tot i els esforços no desapareixen. I tot seguit la temptació de dir no puc, ja he fet tot el que en la meua mà estava, em quede ací... però no ho fan, i seguixen, i continuen, i tiren avant. En este país hi ha milers d'herois i heroïnes quotidianis, milers d'exemples a seguir.

Per tots ells i elles, per tots i totes nosaltres, treballem des de Compromís per València. La ciutat està impregnada d'un pessimisme que ha de ser eradicat. Amb propostes, amb projectes, amb treball... però també amb il·lusió i ganes de canvi. Amb un horitzó dibuixat.

Des de Compromís per València vos proposem que vingueu a celebrar amb nosaltres el compte enrere per a l'inici d'una nova ciutat. Farem festa! Serà el dissabte dia 9 de novembre, a partir de les 19 hores al poliesportiu Marni, al costat del camp del Llevant.

Hi haurà música, menjar i beguda, però sobretot hi haurà futur, moltes ganes de futur. Perquè si no podem ballar, esta revolució no ens interessa.

Vos esperem.
#festaCxV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada