dimarts, 21 de maig del 2013

Iniciativa ens convida a un nou "CONVERSES"


El pròxim 13 de juny farem el següent Converses amb Iniciativa, que en aquesta ocasió se centrarà en el debat sobre la necessitat d'encetar un procés constituent que retorne la sobirania al poble, a través del llibre triat: "Por una Asamblea Constituyente. Por una salida democrática a la crisis".

Per a debatre sobre aquest tema, comptarem amb la presència d'un dels autors del llibre, Rubén Martínez Dalmau.

El coautor és professor titular de Dret Constitucional a la Universitat de València. A més, és doctor en dret per la mateixa universitat i llicenciat en ciències polítiques per la UNED. Va ser assessor de l'Assemblea Constituent de Veneçuela (1999), de la de Bolívia (2006-2007) i de l'Equador (2008). Finalment, és autor de diversos llibres sobre constitucionalisme i dirigeix el màster en dret constitucional i processos constitucionals de la Universidad Mayor de San Andrés (UMSA), La Paz, Bolívia.

El llibre està esgotat en llibreries però es pot descarregar des d'aquest enllaç: http://www.rebelion.org/docs/147698.pdf

Vos animem a tots i a totes a assistir i a participar d'aquest interessant debat al voltant de la proposta d'encetar un nou procés constituent que permeta aconseguir una societat més democràtica. 

Serà el 13 de juny a partir de les 19:00 h a Ca Revolta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada