dilluns, 6 de maig del 2013

Debat del Claustre Obert “Dones, joves i política”

Des del Vicerectorat de Cultura i Igualtat us convidem al debat Dones, joves i política, amb la participació de: Mª José Català, consellera d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Clara Tirado, diputada del PSPV-PSOE per Castelló en les Corts valencianes. Mónica Oltra, diputada de la Coalició Compromís per València en Les Corts valencianes. Esther López, diputada d'Esquerra Unida per Alacant en Les Corts valencianes. Modera, Cristina Vázquez, periodista de El País.

El debat, que està inclòs en les activitats de "Claustre Obert", tindrà lloc el dia 7 de maig de 2013, a las 19 h., a l'Aula Magna de La Nau, Centre Cultural de la Universitat de València (c/ Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat a la capacitat de la sala.

Més informació:
http://www.uv.es/cultura
http://www.facebook.com/lanauuv
http://twitter.com/lanauuv

Tots els debats es poden seguir a través del servei de TV per IP de la Universitat de València: http://mediauni.uv.es/tv. També es pot consultar els arxius audiovisuals dels debats anteriors al "Canal cultura" de Mediauni (http://mediauni.uv.es/cultura)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada