divendres, 31 de maig del 2013

Compromís exigeix a Rita Barberá que no contamine amb els seus problemes a la Ciutat de València

Compromís exigeix a Rita Barberá que no contamine amb els seus problemes a la Ciutat de València
Compromís vol ressaltar i lamentar que la cada vegada més probable i propera imputació de l’alcaldessa de València, Rita Barberá i el seu company d’aventures l’expresident de la Generalitat Francisco Camps produirà un dany difícil de reparar per a la ciutat de València. Per a Joan Ribó, portaveu de Compromís “Si amb els trages de Camps i amb l’escàndol d’EMARSA la ciutat de València es va convertir durant molt de temps en la capital de la corrupció política a Espanya, ara la situació amenaça ser encara molt més greu a l’afectar de forma conjunta a les dos màximes autoritats polítiques: l’autonòmica i la municipal”.
Des de Compromís lamentem que si és cert el que a bombo i plateret proclama l’alcaldessa Barberà: “No he firmado nada, no he decidido nada, no he mandado nada”, no haja pres la iniciativa de declarar davant el jutge Castro per pròpia voluntat renunciant al seu aforament com a diputada (que, per cert, res té a veure amb el seu comportament com a alcaldessa) per deixar clar el seu comportament i aclarir així la seua proclamada innocència. “El que no ho haja fet no sabem si ajuda a la seua defensa. Ara ens agradaria que ho fera de motu propi davant el TSJ. El que sí tenim clar és que si no ho fa perjudica seriosament la imatge de la nostra ciutat cosa que lamentem profundament”, ha declarat el portaveu de la coalició d’esquerres, valencianista i ecologista.
Esperem almenys que tant la Sra. Barberá com el Sr. Camps no basen la seua defensa en un procés dilatori com hem vist en molts companys del seu partit sotmesos a situacions paregudes. València ja està en el mapa de ciutats espanyoles i europees per diversos temes. Alguns de bons que hem de reconéixer i alegrar-nos-en i d’altres que preferiríem no destacar per ells. No seria cap bona targeta de presentació de la ciutat que se’ns coneguera com a capital de la corrupció política.
Per aquest motiu li exigim a l’Alcaldessa que estudie, analitze i prepare un protocol per a què, en cas de produir-se una imputació formal deixe l’alcaldia de forma immediata de la ciutat de València. “Només demanem el que el President Fabra ha reiterat que cal fer en el seu partit. Ni més ni menys”, ha afegit per finalitzar Joan Ribó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada