dijous, 30 de maig del 2013

COMPROMÍS DENUNCIA L’ABANDONAMENT I LA BRUTÍCIA D’UN SOLAR DEL BARRI DE LA CREU COBERTA

COMPROMÍS DENUNCIA L’ABANDONAMENT I LA BRUTÍCIA D’UN SOLAR DEL BARRI DE LA CREU COBERTA, ENTRE ELS CARRER MOSSÉN FEBRER I JUAN DE CELAYA

Soriano li ha exigit a Ramon-Llin que atenga aquesta queixa veinal i que, en la major brevetat possible, prenguen les mesures oportunes per a fer complir l’ordenança respecte a aquest solar”.

La regidora del Grup Municipal Compromís, Pilar Soriano, s’ha adreçat a la regidora de Residus i Neteja, Maria Àngels Ramon-Llin, a fi de demanar-li una actuació immediata en un solar del barri de la Creu Coberta, entre els carrers Mossén Febrer 16 i el carrer Juan de Celaya, que està afectat per la brutícia i l’abandonament. De fet, Soriano li ha adreçat una nota interior a Ramon Llin fent-li arribar la petició d’un vei del barri de La Creu Coberta, que ha denunciat l’estat d’abandó, amb acumulació de brutícia i deixalles, en la què es troba el solar.
Segons Soriano, “el veí ha explicat que fa més de 7 anys que es va derrocar un edifici, i des d’aleshores ha passat a convertir-se en un abocador il·legal acumulant tot tipus de deixalles i brosses, a causa que el seu propietari no ho manté en condicions de seguretat, salubritat, neteja i tancament, en compliment de la vigent ORDENANÇA MUNICIPAL DE NETEJA URBANA (articles 16, 17 i 18)”.
La regidora de Compromís li ha exigit a Ramon-Llin que atenga aquesta queixa veinal i que, en la major brevetat possible, prenguen les mesures oportunes per a fer complir l’ordenança respecte a aquest solar”. Soriano ha recordat que “cada dia hi ha una denúncia per aquest estil, siga el barri que siga, des de Malilla, a Creu Coberta, des del Cabanyal a Camins al Grau. Molts solars abandonats, sense que els seus propietaris els mantinguen en compliment de l’ordenança municipal de neteja urbana, esdevenint nius per a plagues de rates, focus de brutícia, mala imatge, etc. I això sense que des de l’Ajuntament s’actue amb la contundència que requereria la situació, demostrant disciplina, exemplaritat i un avís per a tots aquells que no compleixen amb les seues obligacions de mantindre nets els solars”.

OFICINA DE PREMSA COMPROMÍS PER VALÈNCIA
Dimarts, 29 de maig del 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada