dimecres, 10 d’abril del 2013

Si estirem tots…segur que tomba: Manifestació dissabte 13


Estimats companys i companyes,
Desde el Col.lectiu Contra la Corrupció volem manifestar el que tots ja sabem. Polítics acomodats d’ajuntaments, diputacions, dels governs i parlaments autonòmics i centrals, empresaris, membres de consells d’administració de caixes i bancs, tresorers dels principals partits,  (…), fins i tot membres de la Casa Real, formen un vergonyós llistat quasi inacabable d’implicats en els més diversos casos de corrupció, suoborn de funcionaris, tràfic d’influències, falsetats contables, apropiació indeguda, falsificacions, malbaratament de fons públics, amnistía i frau fiscal, etc. I de tot això tenim açí els màxims exponents amb Fabra, Camps, Barberà, Cotino, etc. com a màxim exponent de la degradació i l’espoli a què ha estat sotmès el patrimoni públic dels valencians i valencianes.
Ens trobem indignats davant aquestos més que presuntes delictes i assitim a actituts inmorals i indecents per a qualsevol persona i, especialment, per a càrrecs públics a les nostres institucions, sobretot, amb la que està caiguent.
No anem a permetre que es continue jugant malintencionadament amb el nostre futur, realitzant il·legalitats, maltractant als ciutadans, adequant les normes al seu gust i mentint descaradament, despreciant la veu de més de un milió i mig de persones que demanem debatre el drama dels desnonaments, tot per tal de sobreviure dins d’un món corrupte i immoral que intenten extendre.I nosaltres no som d’eixe món!
Davant la profunditat del problema de la corrupció a l´estat espanyol i especialment a la nostra terra, reclamem actuacions contundents de dimissions, assumpció de responsabilitats, cessaments i també la tornada dels diners. Estem en una situació d'emergència democràtica i calen eleccions anticipades ja. La seua corrupció és la nostra pobresa.
Per tot açò, vos DEMANEM que doneu suport i difusió a la propera PROCESSÓ MANIFESTACIÓ PER LES VÍCTIMES DE LA CORRUPCIÓ que tindrà lloc el proper dissabte dia 13 abril a les 18 hores a la placa Sant Agustí. Marxarem en processó sota el lema “PROU DE CORRUPCIÓ, LLADRES A LA PRESÓ”.

Com podeu donar suport?
·         ADHERINT-TE A LA CONVOCATORIA tant a nivell personal com a nivell col·lectiu. (Enviant un email anoalacorrupcio@gmail.com o 655037680 / 651910231)
·         FENT DIFUSSIÓ DE CARTELLS I OCTAVILLES penjant-ho en el vostre FB, a la vostra web, twittejant-lo, reenviant als emails dels vostres contactes, imprimint-ho i penjant-ho a les vostreus seus, al carrer,…imaginació al poder!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada