dilluns, 1 d’abril del 2013

EL COL·LECTIU CONTRA LA CORRUPCIÓ CONVOCA UNA MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA PER RECLAMAR “PROU DE CORRUPCIÓ, LLADRES A LA PRESÓ”





El Col·lectiu contra la Corrupció ha convocat una manifestació-processó per al dissabte 13 abril a partir de les 18 hores des de la Plaça de Sant Agustí de València.
Sota el lema “PROU DE CORRUPCIÓ, LLADRES A LA PRESÓ” encoratgem a qualsevol persona que estiga farta de la corrupció en què està instal·lat en les nostres intitucions a que ens acompanye al carrer el proper dissabte dia 13 d’abril.
Polítics acomodats d’ajuntaments, diputacions, dels governs i parlaments autonòmics i centrals, empresaris, membres de consells d’administració de caixes i bancs, tresorers dels principals partits, (…), fins i tot membres de la Casa Real, formen un vergonyós llistat quasi inacabable d’implicats en els més diversos casos de corrupció, cohecho, tràfic d’influències, falsetats contables, apropiació indeguda, falsificacions, malbaratament de fons públics, amnistía i frau fiscal, etc. I de tot això tenim açí els màxims exponents amb Fabra, Camps, Cotino, etc. com a màxim exponent de la degradació i l’espoli a què ha estat sotmès el patrimoni públic dels valencians i valencianes.
Davant la profunditat del problema de la corrupció a la nostra terra, reclamem actuacions contundents de dimissions, assumpció de responsabilitats, cessaments,tornada dels diners. Estem en una situació d'emergència democràtica i calen eleccions anticipades ja.  La seua corrupció és la nostra pobresa.
Per tot açò animem a la ciutadania a què acudir massivament al carrer el dissabte 13 abril per a deixar ben clar PROU DE CORRUPCIÓ, LLADRES A LA PRESSÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada