dimecres, 20 de març de 2013

VOLUNTARIAT PEL BOSCNECESSITEM VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES
PER FER UNA ACCIÓ SIMBÓLICA I PACÍFICA
EN DEFENSA DEL BOSC

DIUMENGE dia 24 de MARÇ (pel matí)
a la SERRA d'ESPADÀ.

            Amigues i amics: l'acte consistirà en desplegar unes pancartes de denúncia d'actuacions ecològicament agressives efectuades per la pròpia Conselleria encarregada de carregar-se el Medi Ambient, en el mateix cor de la Serra d'Espadà. Una veritable destrossa de l'ecosistema (eliminació de gran part de la vegetació i alteració del sòl fèrtil) amb l'excusa de protegir i regenerar l’ecosistema (encara que semble absurd i contradictori). (Podeu veure les imatges de les destrosses, en el blog de BOSC VIU, al que podeu accedir fàcilment teclejant aquest nom en google o altre buscador).

            Si esteu interessats, hem quedat a les 11.00 h del matí del diumenge 24 de març, enfront de l'Ajuntament d‘Eslida. D’allí ens desplaçarem en vehicle uns pocs kilòmetres i després farem un breu trajecte a peu fins la zona afectada. L'acte s'haurà acabat sobre les 12.30 h, encara que opcionalment, qui vullga, podrà participar en un breu passeig per la zona afectada durant el qual s'explicarà de manera detallada els motius pels quals denunciem l'actuació i la gravetat ecològica de les desfetes. Si penseu acudir, és convenient que confirmeu la vostra presència enviant un correu de confirmació.

            Els lemes seran. "PERILL: DESTRUCCIÓ FORESTAL" i "SALVEM EL BOSC; SALVEM L’ESPADÀ". L'acció serà tranquil.la i simpàtica, en possitiu (demanant alternatives), i sense cap risc, apta per a totes les edats. Convé, això sí, portar calcer de muntanya, roba adequada i un poc d'aigua. En concret el que vos demanem es que ens ajudeu a desplegar les pancartes i donar suport als activistes de Marfull-Agró, en representació de Bosc Viu, que organitzen i preparen aquest acte de denúncia de destrosses forestals i defensa del bosc valencià.

Correu de contacte: arnal.car@gmail.com,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada