dilluns, 4 de març del 2013

DEL MALESTAR A LA PROPOSTA


Continuem amb el Cicle "Converses amb Iniciativa". Si et recordes, el passat 22 de novembre tractàrem el llibre del nostre company Manuel Alcaraz, "De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana". Debat que va tindre una gran acollida i participació (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.493254624047845.110365.269712613068715&type=1).

Ara, la coordinadora del cicle,  Isaura Navarro, ens proposa debatre un llibre que toca temes que són de molta actualitat per a nosaltres. El llibre en qüestió es diu "Valencians i democràcia. Del malestar a la proposta". Ha sigut editat per la Fundació Nexe (www.fundacionexe.org), dins de la Col·lecció Quaderns Demos i el seu autor és Carlos Villodres, un jove politòleg valencià. El llibre està disponible a través de la Fundació Nexe (http://riuraueditors.cat/web/cataleg/38-valencians-i-democracia-9788493831592.html) i es pot descarregar en pdf a través de la seua pàgina web (http://www.fundacionexe.org/documents/demos003.pdf).

A la pàgina de la Fundació, el llibre es descriu de la següent manera: "Aquest treball pretén ser una aportació al debat cívic sorgit arran de l’onada de malestar generalitzat amb les institucions polítiques i amb els principals actors del nostre sistema democràtic. Tracta qüestions tan presents en la discussió quotidiana com la possible reforma del sistema electoral; el paper, el funcionament i el finançament dels partits polítics; i les demandes d’una administració més oberta, transparent i participativa. Tot des d’una perspectiva crítica i valenciana. A més a més, presenta possibles línies de reforma, sempre amb l’objectiu d’oferir al lector eines per a defensar una democràcia de major qualitat.”

A partir del debat obert, podrem aprofundir en temes tan importants com la millora de la nostra democràcia i també, del funcionament intern del partits.

Presentarà el debat la coordinadora del cicle Isaura Navarro i tindrà lloc a Ca Revolta el dijous 7 de març a les 19.30 h. Comptarem amb la presència de l’autor, Carlos Villodres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada