dimarts, 12 de març del 2013

Banc de Recursos virtual d’Opcions




Al CRIC tenim un nou projecte entre mans, el Banc de Recursos virtual d’Opcions, esperem que us sembli interessant i útil. Per poder-o dur a terme, hem creat aquesta campanya de finançament col·lectiu a la que esperem pugueu participar.
Volem inspirar-nos, fer visible, enxarxar-nos, donar respostes, reforçar-nos i, en definitiva, facilitar canvis tant personals com col·lectius en el model de consum, i volem fer-ho a través d’allò que millor sabem fer: posar a disposició i compartir informació i recursos pràctics.
Per això estem desenvolupant el Banc de Recursos virtuals d’Opcions: un mapa col·laboratiu amb més de 2.000 iniciatives transformadores a nivell estatal; guies pràctiques de consum conscient per a diferents àmbits de la vida quotidiana; materials i recursos de sensibilització; espais de reflexió col·lectiva sobre el canvi social… Volem arribar a més gent i fer la informació més accessible i pràctica per al dia a dia.
Amb aquestes eines, juntament amb el blog i les xarxes socials d’Opcions, pretenem generar un espai participatiu i de consulta de referència en l’àmbit del consum i els estils de vida transformadors de persones interessades en avançar cap un canvi de model socioeconòmic i cultural.
Però per poder dur a terme el projecte necessitem finançar-lo, i és per això que hem engegat una campanya de finançament col·lectiu a la plataforma Goteo. D’aquesta manera podeu col·laborar aportant en la mesura de les vostres possibilitats (10, 20, 30, 35, 50, 80 o 200 euros), i totes les aportacions tindran un agraïment en forma de regal. És la primera vegada que fem una campanya de finançament col·lectiu i necessitem que ens ajudeu a difondre-la!
Si vols col·laborar o saber més informació sobre el projecte, clica aquí.
Si és la teva primera vegada a una campanya de fiançament col·lectiu i vols saber com es pot aportar clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada