dilluns, 18 de febrer de 2013

23F totes les persones, totes les reivindicacions JUNTES

Una trentena d’organitzacions valencianes i col•lectius socials decidirem convocar una mobilització el proper 23F per expressar el rebuig ciutadà davant una situació en la que es descobreix la perversió democràtica i les falsedats de les elits al poder, i que recorda els temps de les intentones colpistes a principis del anys vuitanta. Avui les llibertats democràtiques i els drets socials tornen a ser amenaçades, a soles que ara els neocolpistes no porten uniforme de guàrdia civil, sinó vestits d’Armani.

Per això ens posarem d’acord en quatre idees essencials:

Per una democràcia real, no a la corrupció 

Contra el colp d’estat dels mercats

 Els drets socials també son democràcia 

 Pel dret al treball, no a la reforma laboral
I decidirem que el proper 23F enlloc de “blindats” ocuparem els carrers de València amb quatre columnes d’indignació ciutadana, que ens ajuntarem a l'encreuament de l'institut Lluis Vives i l’Estació del Nord a les 18:30h, on tornarem a deixar clar que amb les llibertats democràtiques i els drets socials no el juga, que no ens anem a rendir, i que cada volta hi ha més unitat entre la ciutadania, més solidaritat entre les persones afectades pel sin fi de retallades, més fraternitat entre el poble.

Prengueu nota que serem molta gent, perquè en aquesta convocatòria plural i unitària ja hem decidit participar moltes organitzacions i col•lectius, des del moviment 15M, els col•lectius de Zaidia, de Poblats a la Mar, Monteolivet, de Russafa, Benimaclet, l’Olivereta, d’ Aldaia, La Eliana, Algirós, també la Coordinadora d’ONG de Valencia, les organitzacions integrades a la Cimera Social, la CGT i la Intersindical Valenciana, DRY, la COAG, la P. d’Afectades per les Hipoteques, ATTAC, Col. Anulació del Deute, AVVSAN, la federació de AAVV, el Front Cívic, A Contracorrent, AES, Sindicat d’Estudiants, ACDESA, CEPS, col. Antígona, ACPV i de segur altres més que recolzaran els propers dies. 

(Les columnes partirán a les 18h de Pont d'Aragó, Torres Serrans,Torres de Quart, Pl. Espanya, i a les 19h ens trobarem a l’Estació del Nord.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada