dijous, 31 de gener de 2013

SALVEM LA CALDERONANECESSITEM VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES
PER FER UNA ACCIÓ SIMBÓLICA I PACÍFICA
EN DEFENSA DEL BOSC

 Dissabte dia 2 de febrer (pel matí)
a la SERRA CALDERONA.

            Amigues i amics: l'acte consistirà en desplegar unes pancartes de denúncia d'actuacions ecològicament agressives efectuades per la pròpia Conselleria encarregada de carregar-se el Medi Ambient, al mateix cor de la Serra Calderona. Una veritable destrossa de l'ecosistema (eliminació quasi total de la vegetació i alteració del sòl fèrtil) amb l'excusa de "netejar" el bosc per a que no es creme. (Podeu veure les imatges de les destrosses, denunciades també en premsa per Bosc Viu i Acció-Ecologista-Agró, en el bloc de BOSC VIU, al que podeu accedir fàcilment teclejant aquest nom en google o altre buscador).

             Si esteu interessats, hem quedat a les 11.00 h del matí del dissabte 2 de febrer, enfront de l'Ajuntament de Serra. L'acte s'haurà acabat sobre les 12.30 h, encara que opcionalment, qui vulga, podrà participar en un breu passeig per la zona afectada durant el qual s'explicarà de manera detallada els motius pels quals denunciem l'actuació i la gravetat ecològica de les desfetes. si penseu acudir, és convenient que confirmeu la vostra presencia enviant un correu de confirmació. Si teniu problemes de vehicle, envieu correu.

             Els lemes seran. "PERILL: DESTRUCCIÓ FORESTAL" i "SALVEM EL BOSC; SALVEM LA CALDERONA". L'acció serà tranquil·la i simpàtica, en positiu (demanant alternatives), i sense cap risc, apta per a totes les edats. Convé, això sí, portar calcer de muntanya´roba adequada i un poc d'aigua. En concret el que vos demanem es que ens ajudeu a desplegar les pancartes i donar suport als activistes de Marfull-Agró, en representació de Bosc Viu, que organitzen i preparen aquest acte de denúncia de destrosses forestals i per la defensa del bosc valencià.
              Correu de contacte: arnal.car@gmail.com,      telèfon (només emergències: 690039828).

El diputat Juan Ponce està impulsant des del Grup Parlamentari Compromís, diferents iniciatives en la mateixa linia de la Plataforma Bosc Viu, on están a més de grups ecologistes, diferents sindicats i entitats culturals de tot eI PV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada