dilluns, 10 de desembre del 2012

UNA MENTIDA FABULOSA i PEPA ÚBEDA



  • El dijous 13 de desembre, a partir de les 19:30 hores, serà en JOANOT & CIA, històries del món, sabors valencians, (carrer Guàrdia Civil, 23. 46020 - València.www.joanoticompanyia.com). Presentarà els llibres RAMON ROSSELLÓ I IVARS, Cap del Departament de Valencià de la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA. Tastarem vins i productes del país, maridats amb una xerrada sobre erotisme i... més. Hi haurà una agradable sorpresa per a qui ens vulga acompanyar. 
  • El divendres 14 de desembre, a partir de les 19:30 hores, serà en MCP ARQUITECTURA (carrer Rambla, 16. Benimaclet). Presentarà els llibres RAQUEL LOBATO, sexòloga. Codirectora de La alegre Conchita. Botiga eròtica per a dones. Ens ajudaran a "passar el tràngol" VICENTE CASANOVA LUJAN, de JUVÉ & CAMPS, i EL FORN DE TONI. Hi haurà també una agradable sorpresa per a qui puga passar-se per allí.
  • El dissabte 15 de desembre, tindrà lloc la I MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ a Benimaclet. Signaré exemplars dels llibres en l' espai gastronòmic i sociocultural EL MUSICAL DE BENIMACLET (carrer Baró de Sant Petrillo, 14), de 17:00 a 19:30. Hi haurà tres agradables sorpreses...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada