divendres, 16 de novembre del 2012

"De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana", de Manuel Alcaraz






Continuem amb el Cicle "Converses amb Iniciativa". Si et recordes, el passat 14 de juny teníem previst tractar el llibre "De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana", de Manuel Alcaraz. Per qüestions de salut, Manuel no va poder vindre a l'acte i decidírem suspendre'l en previsió de poder comptar amb ell més endavant. Després de barallar algunes dates, hem acordat amb Manuel que farem el nou Converses el dijous 22 de novembre a Ca Revolta a les 19.30 h. 

Tal com anuncià la coordinadora del cicle, Isaura Navarro, al darrer Converses que férem, debatrem al voltant del llibre "De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana", de Manuel Alcaraz. Aquest llibre tracta de d'explicar el perquè de tantes victòries seguides de la dreta al País Valencià, un territori que no ho oblidem, sempre havia sigut considerat d'esquerres i republicà. Al mateix temps, analitza la situació política i econòmica del nostre País. Com veieu, aquest debat estarà centrat sobretot a la situació econòmica i política valenciana, a diferència dels altres dos llibres, que eren més "generals". L'editorial del llibre és Publicacions de la Universitat de València i per tant, pot ser adquirit a qualsevol llibreria de la Universitat.

A més, durant els últims temps Manuel ha preparat un breu assaig que actualitza les tesis del llibre i que trobareu adjuntat (en valencià i en castellà).

En aquest debat comptarem amb la presència d'Isaura Navarro, exdiputada al Congrés, de Mònica Oltra, diputada a Les Corts Valencianes i també ens acompanyarà l'autor del llibre, Manuel Alcaraz. 

El Converses tindrà lloc el dijous 22 de novembre a les 19.30 h. a Ca Revolta (C. Santa Teresa, 10).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada