dimarts, 27 de novembre del 2012

CAIXA RESISTÈNCIA TREBALLADORES I TREBALLADORS DE RTVV



Dins de les activitats de solidaritat amb els nostres companys expedientats injustament, un grup de treballadors de RTVV ha organitzat una tarde/noche amb activitats culturals per a tots els públics. Es tracta de veure'ns tots amb els nostres companys expedientats i fer-los sentir la nostra calor i solidaritat de prop, així com recaptar fons per a la Caixa de Resistència Solidària. També informar-vos que la recaptació després de 5 dies és un èxit, però estem lluny del nostre objectiu inicial. No ens podem relaxar. Les rifes del pernil, l'oli, la loteria (que se'ns va de les mans) , els ponpones i les vidrioles no són suficients per si mateix. És important que no ens oblidem de l'ingrés en compte que, encara que pocs, estan sent molt generosos (quasi tot el món està posant de 50 EUR d'ara en avant) . Sabem que molts companys estan esperant a cobrar i tenim fe que el divendres els ingressos seran massius.

 NIT SOLIDÀRIA

L'esdeveniment tindrà lloc en Vila Teresita, Carrer Major, 88, Godella (en front del restaurant castell) i comptara amb la col·laboració desinteressada dels artistes I dels següents espectacles

Mes informació:

 Imágenes integradas 1
18h

TEATRE (PER A TOTS ELS PÚBLICS) 
EL TRAGE NOU DE L'EMPERADRIU

De Tramant Teatre am Puri Fariza.

SINOPSI Catalina es troba passejant pels jardins de palau quan apareix la seua iaia per a anunciar-li que en set dies serà coronada com la nova emperadriu de totes 'Las Tursias' l'emoció embarga Catalina però també el desasosigueo, Catalina ha de trobar el trage més meravellós mai vist, però en la seua busca trobarà altres coses que ella no espera.


DE COM JAMES STEWART ENS DESPULLAVA AMB LA MENT'

Amb MANU VALLS i HEL·LENA FONT
Música en directe de COTU PERAL
Text i direcció de NACHO LÓPEZ MARRIMENT
Art i fotografies d'AMPARO BASSES"



21h

JAH TESTS SOUND SYSTEM. DJ SERGIO REBEL KILLER amenitzarà el sopar.

22h CONCERT: R.E.S.  RELIC ELECTRIC SOUND

Rhyth and Blues & Soul."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada