diumenge, 16 de setembre del 2012

Cinema amb Amnistia Internacional a La Nau


Vine  i actua amb Amnistia Internacional. 


De tornada a l'activitat, el cicle de cinema continua amb la seua labor divulgativa, i ho fa amb un títol original. La versió cinematogràfica d'un fet que va causar commoció: "Elephant" el metafòric contingut del qual il·lustra de quina manera tan irresponsable pot comerciar-se amb les armes, evitant tot control, i sense garantir que tals armes no van a ser utilitzades per a violar els drets humans. Després de la projecció el públic podrà quedar-se a la xarrada que, com va sent habitual, se celebra en l'Aula Magna i que permetrà posar al dia la informació sobre el tractat de comerç d'armes que es discuteix en les Nacions Unides. 
El pròxim 19 de setembre "Elephant" en la Nau-Universitat de València. 




En l'Aula Magna de la Nau, Universitat de València (C/ Universitat, 2. València) a les 19:00 hores. L'entrada és gratuïta.

Direcció : Gus Van Sant
País: EE.UU.
Any: 2003
Durada: 81 min.
Sinopsi:
Dos xics són els rars de l'institut, els "elefants", parlen molt poc i dediquen el temps a les aficions pròpies de la seua edat i situació. En la seua pròpia raresa ells es consideren superiors, igual que la resta d'adolescents de la classe. Aprofitant-se d'un mercat d'armes molt poc regulat, adquireixen un arsenal que utilitzaran un dia de tardor per a fer-se sentir en el tristament conegut Institut Columbine.

No recoman
ada a menors 18 anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada