divendres, 1 de juny del 2012

PLATAFORMA AUDITORIA CIUTADANA DEL DEUTE PAÍS VALENCIÀ

El proper 8 de juny a les 19 h tindrà lloc la presentació de la Plataforma Auditaria Ciutadana del Deute País Valencia al Col·legi Major Rector Peset. Sota el títol "Resistència contra l'austeritat i el deute. Auditoria Ja!!" tindrem el luxe de comptar amb la presència del periodista grec Yorgos Mitralias, que ens contarà la situació real que viu el seu país una setmana abans de les eleccions gregues.
 
Mitralias, fundador del moviment de les Marxes Europees i del Fòrum Social de Grècia, ha estat un delsiniciadors de l'Espai de Diàleg i d'Acció Comuna que ha portat a la creació de Syriza (Coalició de l'Esquerra Radical) que ha obtingut uns resultats històrics en les eleccions gregues del passat 6 de maig i que s'espera que siguen millors el proper 17 de juny. Mitralias també és membre fundador de la Campanya d'Auditoria del Deute Públic i del Comité contra el Deute-CADTM Grècia.
 
En l'acte de presetació també intervindrà Jérôme Duvalmembre de la Plataforma, del CADTM(Comité per l'Anul·lació del Deute al Tercer Món) i de Patas Arriba, que farà la presentació de la Plataforma contextualitzant-la en l'ambit estatal i europeu.
 
La Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute País Valencià, integrada en la xarxa d'àmbit estatalPlataforma Auditoría Ciudadana de la Deuda. ¡No debemos!¡No pagamos!, fa una crida a la mobilització contra les polítiques d'austeritat selectiva i les retallades socials, per l'exigència d'una auditoria del deute i per l'aplicació de mesures contra la crisi que donen resposta a les necessitats del 99% i no al benefici d'una minoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada