divendres, 1 de juny del 2012

Compromís lamenta que el govern municipal continue estestat en la urbanització de l’Albufera


Després de la recent sentència del Tribunal Suprem desestimant el recurs de l'Ajuntament de València i de la Generalitat sobre el PRUG de l'Albufera, la regidora de Compromís Pilar Soriano acusa el Govern de la Sra Barberá de "mantindre una doble línia política en aquest tema, d’una banda de cara a la ciutadania, la defensa del parc durant la celebració del passat any del Centenari de la cessió a la Ciutat de València, i per altra, l’acció de recórrer la sentència del TSJ que anul·lava els aspectes del PRUG que obrien la porta a la urbanització del parc".
Des de Compromís per València censurem la decisió que l’equip de govern de l'Ajuntament de València presentara un recurs sense viabilitat ni fonament que ha portat com a conseqüència el pagament de part de les costes del judici i la revocació d’algunes de les autoritzacions urbanístiques.
La regidora Pilar Soriano afegeix "esperem que en el procés de redacció del nou PRUG, que ara mateix està redactant la Generalitat, el posicionament del Govern Autonòmic i de l'Ajuntament de València siga el de protegir urbanísticament el Parc de l'Albufera".
En la mateixa línia, el grup parlamentari Compromís aplaudeix la sentència del TS. En paraules del diputat autonòmic Juan Ponce: "El funest Rafael Blasco afegeix al seu nefast historial un altre revés judicial a la teoria del tot urbanitzable. Compromís vetllarà per la màxima transparència, participació i protecció del Parc Natural de l'Albufera".
Per a més informació: Pilar Soriano, regidora de Compromís per València (655343763)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada