dilluns, 28 de maig del 2012

Tercera conversa amb Iniciativa.

Continuem amb el Cicle "Converses amb Iniciativa". Si et recordes, a la primera edició tractàrem de desmuntar els arguments econòmics neoliberals debatent al voltant del llibre "Hay alternativas". A la segona parlàrem sobre comunicació de l'esquerra a partir del llibre "No penses en un elefant", de Georges Lakoff.

En aquesta ocasió i tal com anuncià la coordinadora del cicle, Isaura Navarro, debatrem al voltant del llibre "De l'èxit a la crisi. Pamflet sobre política valenciana", de Manuel Alcaraz. 






Aquest llibre tracta de d'explicar el perquè de tantes victòries seguides de la dreta al País Valencià, un territori que no ho oblidem, sempre havia sigut considerat d'esquerres i republicà. Al mateix temps, analitza la situació política i econòmica del nostre País. Com veieu, aquest debat estarà centrat sobretot a la situació econòmica i política valenciana, a diferència dels altres dos llibres, que eren més "generals". L'editorial del llibre és Publicacions de la Universitat de València i per tant, pot ser adquirit a qualsevol llibreria de la Universitat.

En aquest tercer debat comptarem amb la presència d'Isaura Navarro, exdiputada al Congrés, de Mònica Oltra, diputada a les Corts Valencianes i també ens acompanyarà l'autor del llibre, Manuel Alcaraz. El Converses tindrà lloc el dia 14 de juny a les 19.30 h. a Ca Revolta (C. Santa Teresa, 10).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada