dijous, 24 de maig del 2012

Quadern dels torsimanys, de Manel Alonso


 

L'escriptor Manel Alonso Català ens diu: 
El pròxim 15 de juny a les 19,30 h. presentaré a Puçol una nova antologia de poesia en la que oferisc una mostra dels meu quefer poètic dels darrers deu anys.
Es tracta d'un llibre en el que també apareix la versió en llengua castellana que diversos amics han fet dels meus poemes (continuant el joc que fa un temps vaig començar al meu blog Els papers de Can Perla).
El  llibre porta per títol Quadern dels torsimanys/ Cuaderno de los trujimanes.
Xavi Sarrià, escriptor i cantant del grup Obrint pas, i Antoni Martínez Peris, editor i poeta,  s'encarregaran de la presentació del llibre, la qual tindrà lloc en les instal·lacions de Destil·leries Pla (carretera de Barcelona, número 23).
Per a tancar l'acte es farà un recital de poesia i de cançó en el qual interevindràn els cantants: Carles Pastor, Jesús Barranco (del grup Gent del desert), Garri (The tapiners), Joan Lluís Llopis, Juanen (del grup Infussió), Lluís Vicent, Rubén Durà i Paula Martínez.
Aquesta presentació no seria possible sense la capacitat de treball i d'organització dels membres del col·lectiu L'Andana, amics del patrimoni i la cultura popular.

--
Els Papers de Can Perla
http://www.manelalonso.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada