dijous, 10 de maig del 2012

Compromís per València comença el procés d’incorporació de persones no afiliades a cap partit polític


  • Per a Joan Ribó, portaveu de Compromís: “Aquesta assemblea de persones adherides directament a Compromís a València vol ser el tret d’eixida de l’organització de les persones adherides de tot el País Valencià. Les persones adherides, a l’igual que la resta de persones afiliades als partits que formen la coalició, són imprescindibles. Tenim molt a dir en aquest nou Compromís”.
 Compromís per València va celebrar ahir una assemblea dirigida a persones que havien manifestat la seua voluntat de col·laborar amb l’organització amb la finalitat de donar a conèixer i iniciar el procés d’incorporació de persones no afiliades a cap partit dels què formaven la coalició, amb igualtat de drets que els militants d’aquestos partits. A l’assemblea participaren un centenar de persones interessades que prèviament havien col·laborat amb Compromís en les passades campanyes electorals de maig i novembre de l’any passat, i també persones que mai havien tingut contacte amb Compromís però que volgueren assistir a aquesta primera assemblea.
Aquesta assemblea és el primer pas que es realitza amb aquesta finalitat després de què Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble València i Els Verds - Esquerra Ecologista acordaren donar un pas endavant superant la coalició política i dotant-se d’unes estructures organitzatives pròpies on les persones adherides sense inscripció partidària tingueren representació i veu pròpia en elles.
En l’assemblea va resultar escollida la companya Isabel Lozano com a representant de les persones adherides en la Comissió Executiva de Compromís per València.
L’assemblea va prendre l’acord de col.laborar amb la Iniciativa Legislativa Popular per a proposar una llei de la dació en pagament, de paralització dels denonaments i de lloguer social. Així mateix es va comprometre a eixir setmanalment a recollir signatures per a què es retornen els diners furtats a tots els valencians en el cas del frau de la depuració d’aigua, també conegut com cas EMARSA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada