dimecres, 2 de maig del 2012

AVM3J, DEMÀ A LA PORTA DE LA CATEDRAL, A LES 19 HORES




La Asociación de Víctimas del Metro del 3 de Julio del 2006 se concentrará en próximo día 3, como todos los meses, en la Plaza de la Virgen, a las 19.00 horas, para denunciar que tras el mayor accidente de metro ocurrido en España, NADIE ha asumido su responsabilidad. También queremos denunciar la manipulación de la investigación, por parte de Marisa Gracia, al direccionar al personal de FGV en su testimonio durante la Comisión Parlamentaria, para que hablaran siempre de accidente, y evitaran cualquier referencia a deficiencias técnicas, dejación de responsabilidades, o incumplimiento de acuerdo.
Tras conocer estos hechos, pedimos a la Consellera de Trasporte cese en su cargo de directora gerente de FGV a Marisa Gracia.
MANIFEST 3 DE MAIG DE 2012

Una vegada més, acudim a aquesta plaça per a denunciar que després del major accident de metre ocorregut a Espanya, NINGÚ ha assumit la seua responsabilitat.
             Venim a denunciar, que FGV tenia coneixement de la perillositat de la corba de l'accident, perquè així li l'havien indicat els sindicats en múltiples ocasions, i que l'única cosa que va fer, va ser canviar el senyal de la paret.
             Volem denunciar, que FGV no va utilitzar les mesures de les quals disposava per a garantir la seguretat en la Línia 1.
             Volem denunciar, que FGV va permetre la degradació de la Línia 1, mentre que dotada a les línies 3 i 5 de mesures de seguretat més eficaces, destinades a frenar el tren si sobrepassa la velocitat establida.
             Volem denunciar que se'ns ha negat saber realment què va ocórrer el 3 de Juliol del 2006 en el túnel, perquè la UTA 3736 descarrilara portant a la mort a 43 viatgers i ocasionara ferides a altres 47.
             Denunciem que Marisa Gracia va manipular la Comissió Parlamentària que havia d'investigar les causes de l'accident, perquè tots els directius i personal de FGV, parlaren sempre d'accident, i evitaren que es poguera atribuir a cap deficiència tècnica, ni a cap desistiment de responsabilitats, ni a cap incompliment d'acords.
             Estem ací, una vegada més, per a exigir a la Consellera de Infaestructura, que com a Presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, complisca amb la seua haver de, i cessament en el seu càrrec de directora gerent a Marisa Gracia, ja que l'accident del 3 de Juliol de 2006 va demostrar que la seua gestió no va ser eficient, en ser incapaç de garantir la seguretat dels viatgers de la Línia 1.
             Estem ací, un altre mes més, per a exigir-li al President de la Generalitat, que destituïsca del seu càrrec a Marisa Gracia per adreçar la investigació de l'accident, adoctrinant als tècnics i directius de*FGV que havien de comparèixer en la Comissió de les Corts Valencianes, manipulant així el resultat de la investigació de l'accident, per a aconseguir el resultat que a ella li interessava.
             I seguirem venint a aquesta plaça tots els mesos, cada dia 3, fins que els responsables de la falta de seguretat en la Línia 1, assumisquen la seua responsabilitat en l'accident del 3 de Juliol del 2006, i en la mort de 43 persones.
             Estarem ací tots els mesos, cada dia 3, fins que sapiem DE DEBÒ, què va motivar el descarrile de la UTA 3736.
             Perquè necessitem saber la veritat.
             No ens anem a cansar.
             Sr. Fabra, fins el mes que ve.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada