divendres, 18 de novembre del 2011

VOTA COMPROMÍS EQUO

Per què VOTAR COMPROMIS-EQUO  este diumenge?
Per que SOM COM TU, gent propera i que reclama les solucions que PP i PSOE no han sabut fer ni al Govern de l’Estat ni a la Comunitat Valenciana. Han tingut l’oportunitat i l’han desaprofitat.
Perquè suposa una nova manera de fer política, on les persones són la prioritat i no els mercats o les entitats financeres. Calen noves propostes i nous persones al front de les institucions.
Per què la honestedat i la decència són les característiques que identifiquen als nostres candidats i càrrecs públics, tant als Ajuntaments, Diputacions o Les Corts Valencianes.
Perquè els valencians i les valencianes necessitem tindre veu pròpia que defense els nostres interessos i aspiracions alPARLAMENT ESPANYOL.
Perquè cal donar prioritat allò que de debò importa: SANITAT, EDUCACIÓ, SEGURETAT, AJUDES A PERSONES MAJORS, PENSIONS, BENESTAR, PRESTACIONS, OCUPACIÓ I SALARIS DIGNES, VIVENDA, LES MITJANES I XICOTETES EMPRESES, AUTÒNOMS I EMPRENEDORS.
Perquè cal fer una reforma electoral on el vot de cada persona tinga el mateix valor i la participació siga efectiva per tindre una DEMOCRACIA REAL.
Per què hem de canviar el sistema actual i apostar per l’economia verda, que impulse les energies renovables i la millora del sistema de producció.
Per què hem de pensar en les generacions futures i no en les pròximes eleccions.
El 20 de Novembre podem aconseguir que la veu valenciana i renovadora de COMPROMÍS-EQUO, amb un equip jove, dinàmic, plural, integrador, amb molta il·lusió i ganes de treballar s'escolte al Congrés i en el Senat.
ESTÀ A LES NOSTRES MANS. TU TENS LA PARAULA.
FEM UNA REVOLUCIÓ DEMOCRÀTICA I OMPLIM LES URNES DE SOMRIURES!!
Descripción: cid:image010.jpg@01CCA5DF.81BF9C10VOTA COMPROMÍS-EQUO!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada