dissabte, 1 d’octubre del 2011

Compromís per València celebra la seua primera Assemblea Plenària oberta a militants i simpatitzants



Compromís per València ha celebrat avui dissabte la seua primera Assemblea Plenària oberta a militants i simpatitzants. En este acte intervingueren els regidors del Grup Municipal, María Pilar Soriano, Consol Castillo i Joan Ribó, com també els candidats a les eleccions generals per la circumscripció de València, Cristina Domingo i Joan Baldoví.

En l'acte, els regidors donaren compte de quin ha estat el seu treball durant els primers cent dies a l'ajuntament, destacant-hi el fet que l'arribada de Compromís ha suposat un revulsiu i una modernització dels mètodes de treball interns de la corporació municipal, que segons Maria Pilar Soriano "arrossega encara algunes pràctiques més pròpies del segle XIX que del XXI".
Per la seua part, Consol Castillo va relatar el procés d'adaptació a les tasques municipals, i la voluntat per part del grup que Compromís per València siga la veu de les persones que fins ara no han sigut escoltades. En eixe sentit va animar els ciutadans que facen seu l'ajuntament, i que es veja amb normalitat la possibilitat de de visitar els seus representants municipals i plantejar-los les seues preocupacions i suggeriments.
En la mateixa línia, el portaveu del grup municipal, Joan Ribó, va destacar el fet que, amb Compromís a l'ajuntament, els progressistes valencians han començat a sentir la ciutat de nou com a pròpia: "Hem de deixar de sentir-nos estranys a casa nostra", va afirmar. En clau més pragmàtica, va relatar un seguit d'iniciatives de Compromís que, havent sigut rebutjades en la forma, han influït en el govern, i va posar com a exemple les propostes en relació a la mobilitat en l'àrea interurbana de València, l'impuls a l'escola pendent al barri de Russafa, o la renúncia a l'ús exclusiu de cotxes i telèfons mòbils oficials. En parauales de Joan Ribó, "Des de l'oposició es pot condicionar molt l'activitat del govern i millorar, per tant, la vida de les persones".
Per últim, a l'acte, al qual assistiren un centenar de persones, prengueren la paraula Joan Baldoví i Cristina Domingo, números 1 i 2 respectivament de la candidatura Compromís-Equo al Congrés dels Diputats per València. Tots dos coincidiren a ressaltar l'exemple del treball de Compromís per València per a tota la coalició, i en la necessitat de traslladar eixe treball i eixa il?lusió a Madrid, on poder impulsar polítiques valencianistes, progressistes i verdes.

OFICINA DE COMUNICACIÓ COMPROMÍS PER VALÈNCIA
València, 1 d'octubre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada