dimarts, 7 de juny del 2011

PEL VALENCIÀ

Queden un parell de dies per les concentracions del 9 de juny a Castelló, València i Alacant, les primeres d'una sèrie de mobilitzacions per l'ensenyament en valencià. De cara a aconseguir el màxim de difusió i assistència vos proposem un parell de coses:

Ens agradaria que participàreu de les concentracions, clar, i que convidàreu i asseguràreu la presència d'un mínim de cinc persones per cada voluntari o voluntària. S'està fent un esforç de difusió a xarxes socials i mitjans de comunicació, però el vostre paper i el boca-orella és imprescindible. És molt important l'assistència per fer un primer pas en ferm i que el Consell veja que la cosa va de bo i que no deixarem que tire endavant aquest despropòsit. Per tant, si podeu assegurar cinc persones la cosa anirà molt ben encaminada. I si a més aquestes persones poden portar a cinc més cadascuna, ens assegurem un èxit rotund en les convocatòries.

I per reforçar les ganes de vindre, corre per la xarxa un vídeo que posa un poquet d'humor a l'assumpte. Vos convidem a enviar l'enllaç, compartir-lo a les xarxes socials i fer-ne difusió: http://youtu.be/SsjxKQfLGBk 

És possible que ja ho hagueu fet, tant una cosa com l'altra, però per nosaltres que no quede!

Teniu els materials web i cartelleria de la campanya ací: http://www.escolavalenciana.org/sialvalencia/baners.htm 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada