dilluns, 2 de maig del 2011

CONCENTRACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Vos recorde que el dimecres dia 4, com tots els primers dimecres de mes, la Marxa Mundial de Dones i la Plataforma Feminista de València convoquen una concentració contra la violència cap a les dones, a la qual s'adhereix Intersindical Valenciana. 
La violència masclista no s'atura ni minva: en el que portem d'any, 21 dones han estat assassinades. Dues d'elles al País Valencià. Per això continuem manifestant mes rere mes el nostre rebuig davant la porta de l'Ajuntament de València des de fa anys. La nostra esperança és que arribe un dia que no hagem de fer-ho. 

 DIMECRES 4 DE MAIG, 20 HORES, PORTA DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

Cualquier niña o niño que observa o vive enmedio de relaciones de poder desigual entre los sexos vive y digiere con normalidad la legitimación de la violencia, pues ésta queda impune o incluso hasta recibe premio, María Elena Simón Rodríguez.

Qualsevol xiqueta o xiquet que observa o viu enmig de relacions de poder desigual enre els sexes viu i digereix amb normalitat la legitimació de l'exercici de la violència, ja que aquesta queda impune o fins i tot rep premi, María Elena Simón Rodríguez.

CONSTRUÏM O DESTRUÏM?
Per una societat igualitària. NO a la violència masclista.
telèfon d'ajuda  a les víctimes de maltractaments: 012. Dones amb diversitat auditiva: 900 116 016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada