dijous, 19 de maig del 2011

COMPROMÍS I EL CABANYAL

Front a l’especulació i la degradació al Cabanyal, COMPROMÍS revitalitzarà el barri amb la seua rehabilitació

El Cabanyal és un dels barris amb més patrimoni de València. Volem fer d’ell un barri habitable, digne i amb qualitat de vida. Joan Ribó, el candidat de COMPROMÍS PER VALÈNCIA a l’alcaldia de la ciutat, ha afirmat que en COMPROMÍS volem un Cabanyal dinàmic i atractiu, front a la degradació que l’equip de govern del PP hi ha instal·lat. Per això nosaltres diem SÍ a la rehabilitació i regeneració del Cabanyal front a la proposta desfasada del PP que pretén trencar-lo en dos meitats amb la prolongació de l’avinguda Blasco Ibáñez just pel mig del barri”. Volem destacar que el plan del PP és una proposta decimonònica, antiga que ja no s’utilitza en cap ciutat europea. Les coses van per un altre camí: El de la rehabilitació. A COMPROMÍS PER VALÈNCIA ens recorda l’actuació urbanística que es va fer amb l’actual avinguda de Baró de Càrcer. En aquella ocasió també es pretenia, suposadament, vitalitzar el centre històric de la ciutat i, malauradament, el barri de Velluters ha patit fins a dia de hui les conseqüències negatives d’aquella operació urbanística: la degradació del barri.

Per a l’alcaldable de COMPROMÍS PER VALÈNCIA, Joan Ribó, “el barri del Cabanyal té una de les millors platges del nostre País i es troba en una ubicació estratègica per a la ciutat. Omplirem de vida el barri amb l’estudiantat dels campus universitaris de Tarongers i de la Politècnica. El govern d’esta ciutat no pot viure d’esquenes a les seues universitats, i COMPROMÍS PER VALÈNCIA farà que el barri del Cabanyal siga un pont d’unió amb la Universitat de València i amb la Universitat Politècnica de València. D’esta manera, regenerarem un barri històric de València i dinamitzarem la seua economia, creant llocs d’ocupació”. La proposta de COMPROMÍS PER VALÈNCIA passa per fer del Cabanyal un village, és a dir, un espai residencial, de creació i oferta de programes educatius de postgrau que aprofite la proximitat de les dos universitats públiques.

Des de COMPROMÍS PER VALÈNCIA, com ha expressat Joan Ribó, “no entenem la voluntat del PP de destruir tot un barri emblemàtic, ni la tebiesa d’altres formacions polítiques a l’hora de defensar-lo. Els recursos econòmics que volien destinar a esta operació d’especulació urbanística, nosaltres els emprarem per fomentar el comerç del Cabanyal i un turisme sostenible per al barri, que faça d’ell un dels punts neuràlgics de la ciutat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada