dijous, 12 de setembre del 2013

CINEMA SOBRE ELS DRETS HUMANS



Com cada mes de setembre comença una nova edició del Cicle de Cinema sobre Drets Humans que el grup de València d'Amnistia Internacional té la satisfacció d'oferir-te per a una vegada més posar en relleu les violacions dels drets humans que succeeixen en el nostre món globalitzat.

En aquest esforç conjunt de voluntaris i voluntàries us traslladem les preocupacions d'Amnistia Internacional, les seues denúncies i la força d'una veu que componen milions de persones a tot el món unides per una causa justa, la causa dels drets humans.
La IV edició del cicle de cinema té la seua estrena dimecres que ve 18 de setembre amb el llargmetratge "Rêves de poussière" que precedirà un col·loqui al que el nostre públic estarà convidat. 

Rêves de poussière

El 18 de setembre de 2013.


En l’Aula Magna de la Nau-Universitat de València (C/ Universitat, 2. València) a les 19:00 hores. L’entrada és gratuïta.
-Any: 2006
-Direcció: Laurent Salgues.
-Duració: 83 min.
-Nacionalitat: Burkina Faso, Canadà, França.
-Versió: VO Francés amb subtítols en castellà.
-. Sinopsi:
Un lloc desangelat però bell. África en tota la seua riquesa visual, de retrats, de paisatges i de vides entrecreuades. Un història difícil d’oblidar, de superació, d’esforç, d’oblit; una dona, un home, una comunitat. La camaraderia, l’amistat i l’amor. El treball semi-esclavo en les entranyes de la terra, el perill imminent a morir soterrat i la denúncia d’Amnistia Internacional contra les formes d’explotació més degradants.

+ info: 


-- 
AMNISTIA INTERNACIONAL VALENCIA

Carnissers, 14, baix - dta.

46001 València

963913984 - 963914211

valencia@es.amnesty.orghttp://www.es.amnesty.org/es/donde-estamos/grupos/comunidad-valenciana/grupos/valencia/paginas/inicio/ http://www.es.amnesty.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada