dilluns, 5 de novembre del 2012

VICENT CAMPS ENS CONVIDA


    Paco Mateu del Restaurant Chez Lyon i jo hem preparat els recitals de poesia recitada que a continuació detalle per a la temporada 2012-2012. El lloc un restaurant molt a prop de l'Ajuntament de València que sols obri els diumenges de vesprada per programar poesia dita en veu alta. La idea gaudir de la poesia un diumenge de vesprada, l'entrada lliure, Paco ens invitarà a una copa de cava, i nosaltres li comprarem una de les famoses botelles amb poema dins d'autores i autors més o menys coneguts, però amb la singularitat que els diners van a parar a l'Associació Aspanión que lluita contra el càncer infantil. En finalitzar el meu recital, cau d'artistes, micro obert, per a llegir aquell o aquella que tinga alguna cosa que dir amb poesia.


    RECITALS VICENT CAMPS
    CHEZ LYON TEMPORADA 2012-2012
    POESIA DITA EN VEU ALTA


    1) 11 Novembre 2012: 
    1ª part , Vicent Camps recita Vicent Andrés Estellés.
    2ª part, llegirà amb l'autora poemes del llibre "Suite de València" Homenatge a V.A.Estellés de Marisol González Felip.- Ed. Babilonia, 2012.

    2) 9 Desembre 2012:
    1ª part, Vicent Camps recita poesia actual d'autores i autors en castellà, entre altres (Dino Lanti, Raúl Vacas, Ana Pérez Cañamares, Karmelo Iribarren, Juan Bonilla, Sonia San Román, Begoña Abad, Nacho Buzón, Belén Reyes, Uberto Stabile, Antonio Orihuela etc).
    2ª part, llegirà amb l'autor poemes del llibre "Homorragias" de Javier García Moreno.- Ed. Babilonia, 2012.

    3) 20 Gener 2013:
    Vicent Camps recita Marc Granell, amb la presència de l'autor. Farà la introducció a l'obra del poeta Soledad Benages del Col.lectiu Poètic Verba Manent de Castelló.

    4) 17 Febrer 2013:
    Vicent Camps recita poemes d'amor i desamor d'entre altres (Gustavo A. Bécquer, Pablo Neruda, José Angel Buesa, Vicent Andrés Estellés, Karmelo Iribarren, LLuís Roda etc) amb introducció al recital de Inma Alma Azul i ShiroDani.

    5) 3 Març 2013:
    Vicent Camps recita la poesia dels cantautors (Ovidi Montllor, J.M.Serrat, Lluís Llach, Quintín Cabrera, Jordi Gil etc).

    6) 28 Abril 2013:
    Vicent Camps recita els poetes de la República i la Guerra (Antonio Machado, León Felipe, Pablo Neruda, Federico García Lorca, Miguel Hernández).

    NOTA:En funció dels seus compromisos, està prevista la participació de les editorials Babilonia de Navarrés i Edicions 96 de la Pobla Llarga amb exposició de les seus novetats, així com la col.laboració dels cantautors Lucho Roa i Jordi Gil.
    En finalitzar cada recital hi haurà "micro obert" per escoltar poemes del públic, porteu material.
    Tots els recitals a les 18,30 hores en Chez Lyon carrer En LLop 4 València , junt a la Plaça de l'Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada