dijous, 25 d’octubre de 2012

AGRICULTURA ECOLÒGICA, DISSABTE


Dins del marc del curso sobre Varietats locals, llavors i viverisme en agricultura ecològica que organitza SEAE en col·laboració amb Llavors d’ací, el dissabte 27/10 a les 12h30 hi haurà una xerrada sobre Varietats locals i qualitat impartida per Mª Dolores Raigón (SEAE) i una taula redona sobre experiències locals relacionades amb llavors i varietats locals. Hi intervindran B Weiss (XAC), S Piñon (productor), L Manjavacas (El parotet), M Figueroa (productor) i N Barrera (Pou de Beca).

La participació aquest dia esta oberta a tothom.

Per a reservar el dinar del dissabte (15 €), cridar al Pou de Beca 964320459, deixant el vostre nom.

Lloc: Restaurant El Pou de Beca, Mas del Pou de Beca, s/ n. 12194 Vall d’Alba. Castelló (com arribar)
Programa:
12:30 Variedades locales y calidad. MD Raigón
14:30 Comida
17:00 Mesa Redonda sobre experiencias locales relacionadas con semillas y variedades locales. B Weiss (XAC), S Piñon (productor), L Manjavacas (El parotet), M Figueroa (productor), N Barrera (Pou de Beca)
19:00 Clausura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada