dissabte, 6 d’octubre del 2012

9 D'OCTUBRE AMB COMPROMÍS


Com tots sabeu, des de 1338 es celebra a la ciutat de València una marxa cívica per commemorar la entrada de Jaume I a la ciutat de València el 9 d'octubre de 1238. Un any més Compromís formarà part de la marxa. Per això volem demanar a tots els nostres simpatitzants que vinguen amb nosaltres per a celebrar el dia de tots els valencians.
La processó cívica comença a la plaça de l'Ajuntament de València a les 12h amb la baixada de la Real Senyera des del balcó de l'Ajuntament. La nostra convocatòria és a les 11.45h a la mateixa plaça, on ens trobareu fàcilment per les nostres banderes i pancarta.
Ens veiem el 9 d'octubre.


Imatge en línia 1 
Como sabéis, desde 1338 se celebra en la ciudad de València una marcha cívica para commemorar la entrada de Jaime I a la ciudad el 9 de octubre de 1238. Un año mas, Compromís formará parte de la marcha. Por ello nos gustaria pedir a todos nuestros simpatizantes que vengan con nosotros a celebrar el dia de todos los valencianos.
El recorrido comienza en la plaza del Ayuntamiento de Valencia a las 12h, con el descenso de la Real Senyera desde el balcón del Ayuntamiento. Nuestra convocatoria es a las 11.45 en la misma plaza, donde nos encontrareis fácilmente por nuestras banderas y pancarta propia.
¡Os esperamos el 9 de octubre! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada